Daklekkage

Last van Daklekkage?

Wij van Miro Dakwerken helpen je direct!

Daklekkage in Den Helder

Een daklekkage komt altijd ongelegen en kan grote gevolgen hebben, zeker wanneer er niet op tijd een dakspecialist ingeschakeld wordt. Hoe langer u wacht met het inschakelen van een dakdekker, des te groter de kans op schade aan uw dakconstructie en muren. Vermoed u een daklekkage? Wacht dan niet te lang en neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden en tarieven. Miro Dakwerken heeft vakkundige dakdekkers om het lek op te sporen en het probleem op te lossen.

Voor het opnemen van een schade wordt er €75 in rekening gebracht. Zodra wij de schade mogen herstellen wordt dit bedrag met de factuur verrekend

Voorkomen is beter dan genezen, dit geldt ook bij daklekkages. Om uw woon- of werkgenot te garanderen, is het verstandig om periodiek uw dak te laten inspecteren door een erkende dakdekker. Schakel Miro Dakwerken in voor een dergelijke inspectie in Den Helder en omstreken. Niet alleen mogelijke lekkages worden opgespeurd en voorkomen, ook andere dakproblemen worden tijdig gesignaleerd en opgelost. Dit voorkomt grote schade en hoge kosten in de toekomst. Vraag ernaar via onze contact pagina.

Altijd de beste service

Uw dak staat bij ons op 1

Gediplomeerde dakdekkers

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Daklekkage opsporen

Heeft u vochtige plekken op uw plafond of muren, maar weet u niet waar de daklekkage vandaan komt? De dakdekkers van Miro Dakwerken hebben veel ervaring op het gebied van het herstellen van daken: plat dak, pannendaken, dakkapellen, bitumen of kunststof daken. Ook het vervangen van dakgoten, hemelwaterafvoer en lood/zinkwerk behoren tot de mogelijkheden.

 Een daklekkage kan ontstaan doordat dakpannen zijn verschoven of door kapotte/beschadigde dakpannen, nokken, panlatten of lood dat aan vervanging toe is. Daarnaast kan een verstopte dakgoot ook de oorzaak zijn. Om de lekkage te verhelpen moet het lek eerst gevonden zijn. Onze dakdekkers weten door de nieuwste technieken ook de kleinste oorzaken te vinden. Met de juiste maatregelen kunnen onze dakdekkers in Den Helder de daklekkage verhelpen.

De meest kwetsbare plekken voor lekkages zijn: platte daken met loopvlakken, een dakkapel, dakgoten, de nok en loodafdichtingen. Wanneer wij het lek gevonden hebben, wordt er samen met u gekeken naar de meest geschikte oplossing.

Daklekkage reparatie

Het repareren van een daklekkage moet snel en vakkundig gebeuren om grotere schade te voorkomen. De vakkundige dakdekkers van Miro Dakwerken kunnen in veel gevallen zonder hak- en breekwerken het lek opsporen en dichten. Lekkages bij de schoorsteen, de randen van de hemelwaterafvoer/dakgoot of op het dak zelf lossen wij gericht en doeltreffend op. Zo willen wij de schade voor u beperkt houden, een lekkage is immers al erg genoeg.

Kunt u de oorzaak van uw daklekkage niet vinden? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Samen met u bespreken we de mogelijkheden voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. 

Heeft u zelf het lek gevonden? Vraag dan gratis een offerte met een omschrijving van de lekkage. Op deze manier kunnen wij u gelijk een prijsopgave sturen voor het oplossen van de lekkage.

Naast het oplossen van daklekkages zijn de dakdekkers van Miro Dakwerken ook gespecialiseerd in dakrenovaties, dakinspecties, dakisolatie en onderhoud.

Wij zullen u zo snel mogelijk helpen
Neem nu contact op