Diensten

Bekijk hier als onze diensten

Wij van Miro Dakwerken helpen je direct!

De klant altijd op 1

Naast het oplossen van daklekkage of het uitvoeren van een dakrenovatie, bieden de dakdekkers van Miro Dakwerken meer diensten aan.

Wij helpen u onder andere graag met het verbeteren van de dakisolatie om hoge stookkosten te voorkomen. Ook voor een dakinspectie of onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht, zo voorkomt u dakproblemen en hoge kosten in de toekomst.

Bovendien verzorgt Miro Dakwerken de vervanging van een dak of plaatsen wij een nieuwbouw dak zoals een bitumen dak of een kunststof dak. Bij onze dakwerken kunnen wij u ook voorzien van solartubes. Een daglichtsysteem waarbij u thuis of op kantoor kunt genieten van het gezonde daglicht van buiten.

Een dak biedt een beschermende functie van het huis en is daarom erg belangrijk. De dakspecialisten van Miro Dakwerken denken daarom graag met u mee voor een op maat gemaakte oplossing.

Bitumendaken

Stormschade

Lekkages

Hemelwaterafvoeren

Kunststofdaken

Lood/zinkwerk

Dakgoten

Solatubes

Pannendaken

Nieuwbouw

Dakisolatie

Voeglood

Sedumdak

Renovatie

Daklekkage

Onafhankelijke dakinspecties

Staat wat u zoekt er niet bij? Vraag het dan bij ons na 

Hoe gaan wij te werk?

Mankementen aan het dak komen altijd ongelegen en kunnen veel schade met zich mee brengen. Het is daarom belangrijk dat uw dak goed onderhouden blijft en eventuele problemen snel, maar vakkundig worden opgelost. Omdat elk dak anders is en er vele mogelijkheden zijn qua oplossingen, vinden de dakdekkers van Miro Dakwerken het erg belangrijk om eerst op locatie langs te komen. Hierdoor wordt het duidelijk wat de schade is en/of wat u met uw dak zou willen. Samen bespreken we de mogelijkheden en bekijken we wat de beste oplossing is om uw dak weer goed te kunnen laten functioneren.

Vraag gratis een offerte aan en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. Is er sprake van een spoedgeval? Bel ons gerust!

 

Wij zullen u zo snel mogelijk helpen
Neem nu contact op