Over ons

WIe zijn wij?

Wij zijn Miro Dakwerken uit Den Helder!

Over Miro Dakwerken

Miro Dakwerken is een professioneel dakdekkersbedrijf met meer dan 12 jaar ervaring op het dak. Lekkage, reiniging of nieuwbouw, uw vraag kan ons niet gek genoeg zijn. Onze dakdekkers in Den Helder zorgen ervoor dat u weer kan genieten van de bescherming die uw dak biedt. Vraag gratis een offerte aan op maat en samen zullen we kijken naar de mogelijkheden om de klus te klaren. 

De oprichter van Miro Dakwerken, Mikey, is geboren en getogen in Den Helder en is opgegroeid in een dakdekkersfamilie. Hier heeft hij 12 jaar werkervaring opgebouwd, een 4-jarige dakopleiding afgerond en een VCA-diploma behaald. Samen met Romy richtte hij Miro Dakwerken op om alle klussen op het dak in Den Helder en omstreken tot een succes te brengen. Geniet uw dak niet van de vele zonuren in Den Helder? Natuurlijk staan wij ook klaar voor alle klussen buiten Den Helder.

Altijd de beste service

Uw dak staat bij ons op 1

Gediplomeerde dakdekkers

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Uw dak is onze zorg!

Is uw dak aan renovatie toe of moet het vervanging worden? Wij begrijpen dat een goed dak van enorm belang is voor het woon- en werkgenot. Met de beste vaklui, materialen en technieken bieden wij de optimale service en betrouwbaar advies aan. Wij nemen particuliere klussen aan, maar staan ook zakelijk voor u klaar.

Wij zullen u zo snel mogelijk helpen
Neem nu contact op